بیاین اَپ بیمار بهتری داشته باشیم

سلام

اپ بیماری که ما داریم در حال حاضر 98٪ آن وب ویو است و باقی مانده آن نیتیو اندروید است (مثل صفحه اصلی و ویرایش پروفایل)

مشکلاتی که این وب ویو بودن به وجود آورده چیاست؟

• کندی زیاد برای لود کردن صفحات که دچار نارضایتی کاربران شده.

• محدودیت هایی به واسطه وب ویو بودن ایجاد شده و بعضی از API مرورگر در وب ویو کارایی ندارند.

• افزودن پیچیدگی هایی به کد فرانت‌اند برای هندل کردن بعضی از عملکرد ها.

• یکپارچه نبودن UI اپ

ما میتوانیم با یک برنامه ریزی درست به سرعت، اپمون رو Level Up کنیم با استفاده از PWA

• 100٪ اپ ما توسط فرانت‌اند می باشد.
  • یکپارچه شدن با وب سایت از لحاط design و فیچرهایی که داریم.
  • سرعت بهتر و پرفورمنس بهتر
  • اپدیت اپ بدون نیاز force update یا اپدیت دستی کاربر از اپ استور ها.

رودمپی که برای این مهاجرت در نظر گرفتم رو در پایین ارائه میکنم:

• دیزان سایت را شبیه اَپ کنیم که تجربه بهتری نسبت به یک سایت معمولی بده.

همانند وب سایت دیوار، باسلام، دکترنکست

• تبدیل وب سایت به PWA که به سادگی میشود آن را انجام داد. (فقط با یه کانفیگ ساده)

• با تبدیل سایت به PWA ب سایت ما قبالیت نصب دارد و کاربران IOS میتوانند آن را نصب کنن و بدون نیاز به اینکه لازم باشه وارد مرورگر شوند و سایت پذیرش24 را باز کنند.
    • با این کار کشینگ اپ فعال خواهد شد و سرعت لود سایت بیشتر خواهد شد، چون همانند یک اپ نتیو Asset های سایت بر روی موبایل کاربر ذخیره خواند شد.
    • در این مرحله لازمه که اجزایی که لازم نداریم در اپ PWA ما نمایش داده بشود را حذف کنیم مثل سکشن های سئویی
  • تبدیل PWA به TWA
    با اینکار PWAیی که تولید کردیم را میتوانیم تبدیل به فایل APK کنیم.

• پابلیش آن در استور های اندروید مثل کافه بازار و گوگل پلی که بصورت کاملا رسمی از TWA پشتبانی میکنند.

داستان موفقیت: ما قبلا تجربه اینکار در دکتراپ داشتیم و باعث شد اپ نتیوی که قبلا برای دکتراپ زده شد بود را به دور بیاندازیم و به pwa روی بیاوریم و تونستیم به خواسته هایمان برسیم.

3 پسندیده

با نفس این ایده شدیدا موافقم.
چجوری میتونیم کارها را به مینیمم deliverable parts بشکنیم؟
اینکه هر روز یا هر دوسه روز یک بار یک قدم به این هدف نزدیک بشیم. این پیشرفت باید برای بیمار نهایی هم قابل مشاهده باشد.

براساس رودمپی که گذاشتم، هر کدام از این بخش ها خروجی ای خواهد داشت که بدست کاربر نهایی می رسد.
و اینطور فکر میکنم میشه هر کدام از آن ها را در 1 الی 2 روز انجام داد.

چقدر باحال
امیر میشه بگی پارت های دو روزه احتمالا چه چیزهایی هست ؟

تنها موردی که برای این مهاجرت اپ مهم است من تو دیزاین میبینم.

اگر خواسته باشم این کارو بشکنم به این صورت انجام میدهیم

• هوم اپ را در سمت وب بزنیم

• نحوه توسعه: این مورد رو احتمالا بتوانیم با ابزار های no code توسعه بدهیم مثل builder.io
      • البته دیزاین این صفحه بستگی به نظر معمار محصول دارد و اینکه میتوند همان صفحه هوم اصلی سایت باشد و تنها یک فیلد سرچ داشته باشیم.
    • دلیور: صفحه هومی که برای اپ زدیم رو در اپ نتیو فعلی میتوانیم دیلور کنیم برای کاربران.
  • bottom navigation اضافه کنیم

• نحوه توسعه: باتوجه به اینکه در اپ نباید همان هدر سایت و منو را داشته باشه، باید برای نویگیشن این را اضافه کنیم.
    • دلیور: bottom navigation را برای کاربران سایت فعال میکنیم.
  • PWA را فعال میکنیم و تبدیل به TWA میکنیم ← این کار نهایتا 1 الی 2 روز طول خواهد کشید.

• با فعال کردن PWA این قابلیت به سایت اضافه خواهد شد که کاربران میتوانند سایت را در نصب کنند.
    • میتوانیم در این مرحله اپ IOS رو درسیب ایرانی منتشر کنیم.
  • انتشار TWA

• این مرحله صرفا انتشار اپ در بازار و گوگل پلی است.
    • مدت زمان این مرحله بستگی به زمان تایید اپ دارد.
2 پسندیده

به نظرم جالب اومد. البته بهتره معماران نرم افزار هم نظر بدهند.
فقط باید بدانیم صفحه هوم ده ها هزار بازدید روزانه دارد و برای همین دیزاین آن بسیار مهم است

دوستان اگر نظر یا پیشنهادی دارید، بفرمایید. @sar.sadr @amirjavad_afrugh

اینکه اپلیکیشن وب ویو شده خیلی جذاب نیست.
دو کار میشه کرد. نیتیو بزنیم که مشکلات خودشو داره. یا اینکه pwa بزنیم.
به نظرم مورد دوم بهتره

2 پسندیده

در حال حاضر من مورد خاصی نمیبینم که مانع استفاده ی ما از TWA بشه

این مورد هم بدونیم که :

هر کدوم از رویکرد های Native و TWA یه سری pros & cons دارن

از جمله نقد هایی که در حاضر به TWA ها وارده و بد نیست گفته بشه مثل :

• بحث میزان دسترسی که توی native داریم هست (مثل دسترسی لوکیشن توی بک گراند)
  • مصرف باطری (که فکر نمیکنم در حال حاضر برای ما اولویت داشته باشه)

ولی خب PWA که قراره بشه همون TWA :smiley: واقعا سرعت توسعه خوبی دارن نسبت به native ها (و در حال حاضر این فاکتور مهمی هست برامون)

4 پسندیده

با امین که صحبت کردم، امکان اینکه صفحه هوم رو در حال حاضر وب ویو کرد نیست، باید اپدیت داد.

@ebrahimghane بنظرتون چطوری میتونیم صفحه اصلی رو دلیور و تست کنیم؟

چند سوال دارم:

• اگر بخواهیم فانکشنالیتی های اصلی هوم پیج فعلی اپلیکیشن رو به شکل استاتیک داشته باشیم چقدر کار زمان می برد؟
  • با توجه به اینکه بخشی های دیگری از جرنی بیمار (مثلا پروفایل پزشک و مرکز) هنوز به ری اکت سویچ نشده، آیا خلل و وابستگی برای سویچ به twa نیست؟
  • با توجه به اینکه پس از آماده شن نسخه PWA برای نسخه نیتیو نمیتوانیم فورس آپدیت بدهیم، ولی میخواهیم روی نسخه قبلی توسط کاربرانی که تمایل دارند آپدیت انجام شود، آیا این کار در تجربه کاری کاربران نسخه نیتیو (که با iswebview=1 وب ویوو ها را می بینند) خللی ایجاد میکند؟
  • طبق آمار فایربیس، چند درصد کاربران اپلیکیشن نیتیو بخش نقشه رو مشاهده میکنند؟

نهایت ۳ ساعت فقط برای توسعه.

نه مشکلی پیش نخواهد آمد.

چرا نمیتوانیم فورس آپدیت بدهیم؟
نه خللی ایجاد نخواهد شد و اگر امکان فورس آپدیت نیست، میتوان همچنان پارامتر isWebView را نگه داشت با ظاهر فعلی.

آمار این مورد رو اگر ممکنه اقای @Mehran در بیاورند.

2023-01-06T20:30:00Z2022-10-09T20:30:00Z

نمیدونیم که این دیتا درسته یا نه.
هیچ کدام صفحه نقشه نبود ولی امین میگه احتمالا همین google api باشه و حتما اون container مپ گوگل اسمش اینه.

سال گذشته تجربه آپدیت این شکلی داشتیم (سویچ به وب ویوو و ریکامند به آپدیت). کاربران ورژن قبلی، نارضایتی زیادی داشتند.
نیاز هست که برای یک گروه حداقلی gradual rollout شود و play store rate این گروه با بقیه مقایسه کنیم. اگر اوکی بود برای همه full rollout کنیم.
طبیعتا در نسخه twa باید پیشبینی امکان آپدیت یوزرهای قبلی هم باشه. مثلا package name , version code , …

پس احتمال زیاد استفاده چندانی نداره و قابل skip در این نسخه هست. میتونیم سرچ در نقشه رو بعد فعال کنیم.

در مجموع، امکان اینکه یک نسخه دمو PWA/TWA برای تست تیم داخلی از ساید بیمار داشته باشیم؟

2 پسندیده

بله، میتوان رو سرور تست اپدیت کرد و خروجی apk بگیرم، در یک فرصتی اینکارو انجام میدم

1 پسندیده

خیلی ناراحتم که عکسای تاپیکم نشون داده نمیشن و امکان ویرایششونم نیست :confounded::sweat:

دسکورس یه سیستم trust level داره
فک کنم بعد از مدتی که فعالیت کنی اتوماتیک این دسترسی رو پیدا میکنی

Trust Level 2 – Member

• Edit their own posts for up to 30 days after posting

نحوه دریافتش:
Get to trust level 2 by…

• Visiting at least 15 days, not sequentially
  • Casting at least 1 like
  • Receiving at least 1 like
  • Replying to at least 3 different topics
  • Entering at least 20 topics
  • Reading at least 100 posts
  • Spend a total of 60 minutes reading posts
1 پسندیده

لطفا بدون VPN وارد اپ شوید، سرور تست کند می باشد.

1 پسندیده

من دیدم و نکاتی رو برات خصوصی فرستادم
در مجموع خیلی باحال بود و من حسابی براش ذوق دارم

1 پسندیده

تنها چیزی ک اذیت میکنه همین ترجمه گوگل هست ک پایین وب اپ باز میشه اما مابقی موارد فوق العادس

2 پسندیده