کامنت تکرای و مشکوک در صفحه پزشک

مکرر دریافت کامنت تکراری با یک محتوا از سوی فرد بدون نام داشته ام،و مشکوک و پی در پی، هر دو الی سه روز یک بار یکی دو نظر و همه نظرات بدون نام، با عنوان ایشان را توصیه نمیکنم ثبت شده ، دقیقا با همین مضمون اما با جمله بندی مختلف ، بعد از بررسی های مکرر، متوجه شدیم همه از سوی یک شخص بوده! در صورتی که بنده هیچ کدورت یا مسئله شخصی با هیچ یک از بیماران ندارم، که بخواهد منجر به ثبت مکرر نظر منفی شود.
این موضوع بسیار ازار دهنده بود. مدتیست تکرار نشده اما بعید نیست … در نهایت به من گفتن نمیتوانیم مسدود کنیم کاربر را…
برای چی باید یک نفر بتواند نظرات تکراری بگذارد!؟ هر کاربری باید فقط حق یک بار ثبت نظر را داشته باشد بعد ویزیت. شما در برنامه اسنپ که مربوط به سفارش غذا یا کالا هست اگر نگاه کنید، بعد از سفارش غذا یا جنس، شما فقط یک بار امکان ثبت نظر دارید. نظر شما ارسال میشود و دیگر گزینه ثبت نظر برای شما نمایش داده نمیشود. گزینه غیر فعال میشه. این شخص اصلا معلوم نبود چه کسی. واقعا ازار دهنده بود. چون من یقین دارم بیماران من چقدر از من رضایت دارند. و هربار ویزیتشون با من تمام میشد چقدر پر انرژی و با قدرشناسی گفتگو رو تمام میکردیم. و این موضوع منو اذیت میکرد که این فرد کیه؟! در چند مورد دیگر که داشتیم، اعلام شد که اصلا فرد با من ویزیت نشده ولی نظر گذاشته. به قدری مشاهده کامنت تکراری منو اذیت کرد که حد نداره. به طرز مشکوکی گذاشته میشد. حتی ریپلی میخورد همون نظر! برای من میومد ایشون اصلااا مشاوره خوبی نیستن، و من فقط فکرم میرفت به اینکه این ادم با من در مورد سقط مشاوره داشته و بخاطر رد درخواست این نظر و گذاشته‌. جز اینم نمی‌تونست باشه. مشاوره های من برای بیمارانم ثابت شدست. و وقتی که میذارم و توضیحات بسیار اضافه تری که ارائه میدم و بشدت هم مریضای من استقبال می‌کنند. من بشدت وقت میذارم برای بیمارانم. سرسری اکتفا فقط به دارو نمیکنم. شرح حال جدا، مشاوره درباره مشکل بیمار جداا، توضیحات مصرف دارو جداا، مشاوره در مورد تغذیه جدااا، این همه وقت! پس من انتظار هم دارم.
توقع دارم در اینگونه موارد پشتیبانی دقت نظر داشته باشند و پیگیری جدی.
اگر بیمار پاسخ نمی‌ده، نظر حذف بشه، و به گفته پزشک دقت بشه و اهمیت بدن.برای من با وجود چنین تایمی که ارائه میدم ، قابل پذیرش نیست روبرو شدن با هر نظری بدون علت و مشخص. ممنون از قرائت متن . عرضم تمام.:pray:t2: