وقت گیری بیماران از پزشک

برخی بیماران به قدری از صبر و حوصله پزشک سواستفاده میکنند که در نهایت پزشک از درون بهم میریزد و ممکن است واکنشی نشان دهد که مثال وقتمان دیگر تمام شده و نوبت بیمار بعدی است…( البته در کمال احترام و خوش رویی اما شاکی!) چون وقت میگیرند، با وجود توضیحات بسیار کامل پیرامون مشاوره و مصرف قرص و توضیحات پیرامون مشکل بیمار، اما بسیار وقت میگیرند با پرسش های تکراری، پرسش های اضافی، برای مثال ویزیت اصلی پایان یافته اما بیمار موضوع جدیدی را مطرح میکند ک خود نیازمند یک نوبت جدید است. مثال می‌پرسد حالا لطفا تغذیه بارداری رو بگین! این یک مشاوره است و حداااقل پنج دقیقه زمان نیاز دارد، دوباره سوالات میکند پیرامون همین موضوع! یا برای قانع شدن و توجیه شدن نیازمند تکرار چندباره هستم. یک بار کااامل بلکه دوبار پیرامون مشکل بیمار توضیحات دادیم که علت چیست و چه کار کند، اما به قدری وقت میگیرند از ما که مجبور میشویم دایم همان جملات و ویس ها را بارها تکرار کنیم. نمی‌توانیم حرفی هم بزنیم، چون میشویم آدم بد! پزشک بد! اگر بگوییم من این را دو بار گفتم به شما! من یک بار کامل توضیح دادم مشکل شما چیست! و به چه علت بوده، مریض بعدی دارم من…فقط شما نیستید! و وقت من ارزشمند است. مگر چقدر در مقابل این همه وقت گیری، دریافت مبلغ از سوی کاربران داریم!؟ چرا برخی ها انقدر پر توقع هستند !؟ برخی بیماران حتی تا سی دقیقه الی چهل و پنج دقیقه از من وقت میگیرند!!! و من حتی برخورد تندی ندارم.
دریغ از یک تشکر! با یک خداحافظی تمام میکنند. خب انرژی پزشک خالی می‌شود با این وجود. تمام انرژی که صرف اون بیمار شده پوچ می‌شود و پشیمانی دارد… یا بیماران اخروقت، هر موقع دلشان بخواهد می آیند، مریض با پیگیری باید به صفحه چت بیاید! بین چت دایم برود و بیاید، و نیم ساعت بیشتر وقت مارا بگیرد و مرا معطل کند و به انتظار ایشان بنشینم، و حتی یک عذرخواهی ساده هم نکند که ببخشید دیر شد! ببخشید بین گفتگو رفتم! و شما اینجاااا به انتظار من بودید یک ساعت … و حتی زنگ و پیامک داده ام. عذرخواهی هم نکردند. نظر منفیییی هم دادند حتی. فقط چون من به ایشان گفتم پزشک هم تایم استراحت دارند عزیزم! این موضوع رو باید دقت کنید. در جایی این جمله گفته شده که پزشک تمامی موارد رو متحمل شده، از جمله تاخیر بیمار و غیب شدن، پاسخ ندادن به تماس و پیامک، برخورد سرد حین مکالمه، دیدن یک سری برخورد ها، همه این ها باعث میشه پزشک ناراحت بشود.پزشک هم آدم است! انسان است. صبری دارد. نمیشود بیمار طلب کار باشد ، قدرشناس نباشد ، وقت بگیرد، بعد پزشک حتی یک جمله نگوید که ما زمانمان تمام شده یا یکم سریع پیش بریم یا چرا نیامدید… نمیشود اینطور. ما بیکار نیستیم که.
مریض نباید انتظار سی دقیقه مشاوره یا بیشتر کند. کدام پزشکی سی دقیقه در مطب مشاوره میدهد!؟ که ما در مشاوره آنلاین بدهیم…یاا بعد از اتمام ویزیت فردایش یا شبش مراجعه کند و در خصوص موضوع جدیدی که نیازمند دارو و مشاوره است سوال کند. ویزیت ایشان ظهر انجام شده. جهت ویزیت جدید باید ثبت نوبت شود. این شعور مخاطب را میرساند که سو استفاده نکند از پزشک.مگر سوالی پیرامون همان ویزیت ظهر مطرح شود. ما از سر دلسوزی و وجدان کاری پاسخگو هستیم ، اما این روالش نیست … سپاس از توجه شما.
آنقدر از ته دل بابت برخی مسایل میسوزم و میرنجم که میدانم شما هم حین خواندن این متن، به عمق موضوع پی میبرید.:pray:t2:
تمامی عرضم این است، پیرامون این تیکت و تیکت قبلی در رابطه با نظرات بیماران ، که بگویم نظرات منفی به این دلایل ثبت میشوند. باید یکطرفه ندید. و جای پزشک هم بود… پزشک حق دارد با وجود عدم عذرخواهی بیمار پشت تلفن , بابت نیم ساعت یا یک ساعت معطلی دادن به پزشک و پیگیری مرتب پزشک که من منتظر شما هستم در چت تا بیایید، و همچنان نیامده و حال که تماس را بعد چندبار پاسخ داده یک عذرخواهی نمیکند، به بیمار بگوید زمان استراحت دارد، باید دقت شود به این موضوع، بعد گفتن این جمله هم حتی عذرخواهی نمیکند. تا این حد ازار میدهند… وقتی بیمار بین گفتگو می‌رود ، من هرگز نمیتونم چت رو رها کنم و بروم دنبال کار خودم! چون من هنوز یک ویزیت ناا تمام دارم، و باید اونقدر به انتظار بنشینم تا بیمار بیاید، من اگر بروم سراغ کار خودم و شام و استراحت ، بیمار که بیاید قطعا میرود و نظر منفی میگذارد و می‌گوید پزشک پاسخگو نبود، ولی تاخیر خودش را نمیبیند. پس من نمی‌توانم گفتگو را ترک کنم.
استرس برای خودم ایجاد میشود در نهایت. و البته اینطور خیال خودم راحت تر است که کارم انجام شده. شعور حکم میکند بیمار بابت تاخیرش عذرخواهی کند. نه که تازه طلب کار شود. ویزیت نهایت بیست دقیقه باید طول بکشد با توجه به نوع بیماری و مشاوره و داروها، وقفه زیاد باعث پاره شدن رشته کلام و خستگی می‌شود.
تمامی عرضم این است، پیرامون این تیکت و تیکت قبلی با عنوان نظرات بیماران ، که بگویم نظرات منفی به این دلایل ثبت میشوند. باید یکطرفه ندید. و جای پزشک هم بود… با این منطق اگر جلو برویم، قطعااا نیازمند بررسی تک تک نظرات خواهیم بود،
آن هم از دید پزشک و ذکر علت توسط وی. نه با تماس با بیمار.بیمار همیشه به نفع خود حرف میزند، ولی پزشک متعهد صادقانه توضیح میدهد. همچنان بین نظرات صفحه من ، نظراتی وجود دارد که منصفانه ثبت نشده اما حذف هم نشده. علت را هم میدانم اما حذف نکردند.
با تشکر.

1 پسندیده

سلام و وقت بخیر

ما در بخش نظرات پذیرش۲۴ سعیمون بر این هست که بیماران با خواندن نظرات دیگران بتونن تصمیم بهتری درخصوص انتخاب درمانگرشون بگیرند.
اما عملکرد مناسب در این جایگاه، کار سختیه و از زاویه ای، شبیه قضاوت است.

بنده نقد شما رو وارد می‌دونم و باید به این نکته توجه کنیم که افراد و پزشکان هرکدوم در نقاط مختلفی از طیف پاسخگویی، مسئولیت پذیری، وجدان کاری و… هستند.
اینجا تشخیص ما(بخش نظرات پذیرش۲۴) نقش مهمی ایفا می‌کنه.
در همین راستا، به دنبال راه حل/ابزار/نحوه تعامل ای هستیم که برای همه افراد صدق کنه و بواسطه اون بتونیم تصمیم صحیح برای نمایش و عدم نمایش نظر بگیریم.

در ماه های گذشته، چندین بار این موضوع بهبود داشته اما لازم هست که مستمرا و با سرعت بیشتر مسیر بهبود عملکرد رو پیش بره.

درنهایت، از ابراز انتقادتون سپاسگزارم
حتما مواردی که گفتید رو در دیزاین مسیر درنظر خواهم گرفت
و بزودی انشاالله نتایج بهبود رو خواهید دید.

3 پسندیده