بررسی علت افت رتبه پزشک در لیست پزشکان

سلام و وقت بخیر
علی رغم بالاتر بودن تعداد بازدید ، درصد رضایت ، و تعداد نظرات بالاتر و فعال بودن هم مشاوره آنلاین و هم نوبت دهی مطب علت افت رتبه من از اول لیست به رتبه هفتم چیه
پزشکان بالاتر در اکثر پارامتر ها کمتر هستند
لطفا راهنمایی کنید برای اصلاح علت اگه از طرف من هست
در حالی که تا هفته پیش من اول لیست بودم
الان هم‌چک‌کردم دیدم طرف صبح مثل قبل هست ولی عصر لیست تغییر می کنه بدون اینکه پارامتری تغییر داشته باشه

سلام خانم دکتر
وقت شما بخیر
به ایوان پذیرش24 خوش آمدید.

منظور شما صفحه زیر هست؟

پارامترهای زیادی در ترتیب نمایش پزشکان دخیل هستند.
برای مثال زمان نوبت خالی و همینطور گزارش مراجعین قبلی در مورد موفقیت در ویزیت شدن هم در این رتبه بندی موثرند.

با عرض ادب، اخیرا لیست پزشکان چشم نیز دچار اشکال شده و اپتومتریست ها و افرادی که بازدید زیر 1k و نظر زیر 20 تا دارن اسمشون بالای پزشکان ویزیت آنلاین و کسانی که بالای 100k دنبال کننده دارند، لطفا برسی و پیگیری کنید ممنونم

عرض سلام و احترام

لینک صفحه ای که مد نظرتان هست را ارسال میکنید تا دقیق تر مسئله را بررسی کنیم؟

متخصص چشم پزشکی در تهران ، بهترین دکتر چشم پزشکی تهران | پذیرش24 لازم به ذکر است هر چند ساعت لیست عوض میشود ولی باز همینطوره و ترتیب نمایش بر اساس ویزیت انلاین و مشارکت بیشتر نیست

از اینکه مشکل را گزارش کردید متشکرم.
لطفا مجددا نتایج را بررسی کنید و اگر مشکل وجود دارد اعلام کنید.

هنوز درست نشده، این تصویرو ببینید 5 نفر اول لیست مرتبط ترین های چشم پزشکی استان تهران هستند، درحالی که پزشکان بالای 100 هزار نفر 20ام به پایین، من دقت کردم صبحا همیشه چیدمان چشم پزشکی اختلال داره، ساعت 9 شب به بعد تا اول صبح درست میشه