سلام دوستان
خدا قوت
یکی از مواردی که در خصوص پذیرش 24 ذهنمو مشغول کرد یک سوال بود: پذیرش 24 رشدش از کجا داره میاد؟
مفهوم این سوال اینه که چه اهرم ها/مکانیزم هایی الان وجود داره که باعث یکی از دو اتفاق زیر میشه:
1- با استفاده یک کاربر از سرویس یا انجام یک کنش معین از کاربر، احتمال استفاده سایر کاربران از سرویس بیشتر میشه.
2- با استفاده یک کاربر از سرویس یا انجام یک کنش معین از کاربر، ارزش شبکه برای سایر کاربران افزایش پیدا می کنه.
من هر چقدر فکر کردم به دو تا چیز در حال حاضر بیشتر نرسیدم:
1- هر چقدر نوبت بیشتری از پزشکا پر شه، احتمال حضور پزشک جدید یا فعالسازی بیشتر میشه.
2- اشتراک تجربه آدم ها در خصوص یک پزشک، باعث چن تا اتفاق میشه: بالاتر رفتن آگاهی و اعتماد کاربران جدید در خصوص انتخاب پزشک و نتیجتا احتمال لیکویدیتی بالاتر، پروفایل پزشک تبدیل به دارایی ارزشمند می شود که مراقبت از آن برای وی موضوعیت پیدا می کند.
در خصوص مورد دوم که به نظر من یکی از اهرم های رشد جدی پذیرش 24 بوده، جای کار بسیاری وجود داره. اینجا نقطه ای هست که امکان مشارکت مستقیم کاربر در آن وجود دارد. به تعبیری راه تنفس کاربران در پذیرش 24 است. این بخش رو حتما باید به عنوان یک پروداکت مستقل دید. در چند قسمت می توان روی این محصول کار کرد:
1- نوشتن تجربه (نحوه فیدبک گیری و ترغیب کاربران به نوشتن تجربه)
2- تایید و درج تجربه (سیاست تایید/حذف نظرات)
3- شیوه نمایش نظرات (سورتینگ و سیاست نمایش بر اساس پارامترهایی نظیر تفصیلی بودن، مثبت و منفی بودن و …)
4- تجربه خوانی کاربران (سرچ، خلاصه کردن، هایلایت کردن، علت نارضایتی/رضایت، استخراج تگ های مهم و میزان تکرار آنها و …)
5- ایجاد مکانیزم هایی برای مشارکت پزشک در این بخش (اطلاع رسانی به وی، ترغیب وی برای پاسخ دادن به نظرات منفی، ارسال گزارش تحلیلی در خصوص عملکرد ماهانه و …)
به نظرم یه مقدار کم لطفی به این بخش شده. جایی که می تواند به یکی از لذت بخش ترین و کمک کننده ترین بخش های پذیرش 24 تبدیل شود.
دوس دارم یه مقدار در این خصوص صحبت بشه. شاید به این میزان که بنده این بخش رو مهم میدونم، برای شما خیلی اولویت نیست.
عرض ارادت
@anahitamansoori @abolfazlsajedi @ebrahimghane @tabatabaee @h.sadeghynejad
@smhhamidi