اخیرا تماس هایی از پزشکان داشتیم که چرا بیماران برای نیاز به تخصص غیر مرتبط با تخصص من، نوبت ام را گرفته اند.
وقتی با بیمارانی که نوبت گرفته بودند صحبت کردم:
ما میخواستیم دکتر سونوگرافی بگیریم، نفهمیدیم چطور شد که دکتر ژنتیک به ما نوبت داد!
به صفحه سونوگرافی مشهد مراجعه کردم و تلاش کردم از مطب دکتر ایزدی نوبت بگیرم. بعد از گرفتن نبوت دیدم اشتباهی گرفته و دکترش عوض شده!
پزشک دیگری گفتند: بیماران برای نوبت mri از پزشک مسمویت نوبت میگیرند و در نظرسنجی، امتیاز منفی می دهند و رزومه خراب می شود.
نوبت دهی دکتر (ایزدی) سونوگرافی بسته هست.
ولی بیمار، به واسطه عجله ای که برای دریافت نوبت دارد، متوجه نمیشود و روی باتن دریافت نوبت دکتر جایگزین (که ربطی به تخصص سونوگرافی ندارد) کلیک میکند و سریعا نوبت میگیرد.
دلیل اینکه شکایات بیماران دکتر میری نژاد در یک ماه اخیر از افزایش نوبت اشتباهی زیاد شده، افزایش ترافیک ورودی پروفایل دکتر ایزدی هست!
یعنی دکتر ایزدی که نوبت دهی فعالی ندارد بازدید داشته و بیماران بیشتری مراجعه کرده اند و نوبت اشتباه گرفته اند.
دیزاین UI پیشنهاد پزشک جایگزین، بیمار را به اشتباه می اندازد. بیمار متوجه اینکه به پزشک دیگری هدایت می شود نیست. احتمالا با کمی تغییر در باتن CTA ریکامندر، مسئله تا حدود زیادی رفع شود.
الگوریتم پیشنهاد پزشک جایگزین (ریکامندر)، خیلی ایراد دارد! در همین کیس پزشک گروه تصویر برداری به ژنتیک ارتباطی ندارد. احتمالا اگر ما از API جستجوی متنی پذیرش24 استفاده کنیم و ورودی های ریکامندر را هم بهبود بود دهیم مسئله خیلی بهتر رفع خواهد شد.
تمامی این حالت ها در فیچر ریکامند کارت ها در گروث بوک قابل پیاده سازی هست و میتوان با اضافه کردن اسلاگ پزشک به هر یک از این لیست ها، حالت های مختلف برای هر پزشکی ست کرد