با متن:
با سلام و احترام
در تاریخ 1402/04/26
من سه نوبت ویزیت از آقای دکتر خدائیانی برای تاریخ 21 یا 22 شهریور 1402 گرفته ام که بابت هر وقت پذیرش مبلغ 30 هزار تومان به عنوان پیش پرداخت ویزیت واریز نموده ام
و از حسابم کم شده است الان که پروفابل نوبت های ثبتی رو چک میکنم هیچ وقتی رزرو نشده است.
من اس ام اس دریافت نوبت رو پاک کرده ام در واقع نمیدونم نوبتم برای چه روزی از شهریور ماه است.
شماره پیگیری واریز:022408580846 ساعت 20.30
و022408584121
و 022408582013
خواهشمند است پیگیری فرمایید.حتما باید در این تاریخ دکتر بیمار رو ویزیت کنه نوبت آزاد بعدی دکتر برای آبان ماه است که متاسفانه خیلی دیر می باشد.
در ضمن من با دو پروفایل در پذیرش 24 ثبت نام کرده ام .09330377**-09334071**
نوبت پرداخت شده باشه - اگر درحال پرداخت باشه نمایش داده نمیشه
مرکز مربوط به پزشک دونت شو نشده باشه
همه اینها درست بود.
رفتیم سراغ id یوزر
با چک کردنش متوجه شدیم ایدی ست شده برای نوبت با شماره هایی که کاربر در تیکت ثبت کرده و شماره ای که برای نوبت داخل پنل پزشک ثبت شده متفاوته.
مشکل از زبان کاربر:
بنده امروز در سایت بیمارستان نیکان نوبتی برای ویزیت آقای دکتر ادراکی ثبت کردم و بعد خواستم اون نوبت رو ویرایش یا حذف کنم که برای اینکار به برنامه پذیرش ۲۴ رسیدم و نصب کردم. اما نوبتی که ثبت کرده بودم در برنامه شما قابل رویت نیست! و الان به کل از وضعیت نوبتی که گرفتم مطلع نیستم
مشکل از زبان کاربر:
از دکتر فرشته عطاران متخصص غدد نوبت گرفته ام و نوبت ثبت شده و کد پیگیری هم ارسال شده. ولی در لیست نوبت های من نمایش داده نمیشود
نوبت شما ثبت شد.
زمان تقریبی: 1402/06/13 - 14:56
کد پیگیری: 1693715857850
دکتر فرشته عطاران
کلینیک محمدزاده قزوین (عصر)
الان، بعد از گذشت چند ساعت از زمان ثبت نوبت کاربر، زمانی که ما درحال چک کردن تیکت هستیم، نوبت برای بیمار ثبت شده و در قسمت نوبت های من هم وجود دارد.
داخل دیتابیس کلینیک هم دیتای نوبت موجود است
به نظرم مالک نوبت هم باید بتواند نوبتش را ببیند.
همینکه نوبت گیرنده، شماره موبایل شخص دیگری را داده، یعنی به وی اجازه مدیریت آن نوبت را هم داده.
ولی نمیدانم از نظر action button های بخش نوبت های من و قبض نوبت، برای بیمار مشکلی بوجود میاید یا خیر؟ مثلا دکمه لغو نوبت برایش کار میکند یا نه