با سلام وقت بخیر، متاسفانه بنده بابت موضوعی خیلی ناراحتم و این موضوع باید ریشه ای بررسی شه و در موردش تصمیمی گرفته شه، بنده جز پزشکان با امتیاز بالا هستم و نود و هشت درصد بیمارانم بطور کامل رضایت دارند، یک سری نظرات بدلایل بیجا مثل درخواست سقط از پزشک و ارائه مشاوره بر حسب میل بیمار، بخصوص در بین آقایانی که نوبت میگیرند بابت این امر، ثبت میشه، متاسفانه ما پزشکان خیلی در عذابیم از همه جهت، نوبت بیمار حذف میشه بخاطر مرخصی ،بابتش باید پاسخگو باشیم، بابت کنسلی نوبت با وجود اینکه استرداد هزینه صورت میگیره، بیمار میره کامنت منفی میذاره!!! یا بیماری که مکرر سوال مطرح میکنه تا چند ماه بدون نوبت، اگر سوالی بین این سوالات پاسخ داده نشه میره کامنت منفی میذاره در صورتی که پزشک بدون ویزیت هیچ وظیفه ای نداره راس ساعت پاسخگو باشه ، هر زمان آنلاین باشه به تمایل خودش پاسخ میده.
اخیرا با توجه به حجم زیاد کامنت های مثبت در صفحه من، چندین کامنت توصیه نمیکنم برای من مدام میرسه!!! که علتش از دید پزشک ارتباط با کار و اخلاق ندارد.
از این بابت خیلی دلخورم و خواهشا تصمیم جدی در خصوص این نظرات گرفته شه که حداقل قبل تایید با تماس علتش بررسی بشه و به پزشک گزارش بشه و بعد در صفحه قرار داده بشه…
یک موضوعی هم اینکه بیمار باید متوجه باشه و درک کنه که یک بار ویزیت میشه قرار نیست تا ابد رایگان وقت پزشک و بگیره! نمیتونیم حرفی ام بزنیم یا پاسخ ندیم! بیمار میاد ویزیت میشه کامل ویزیتش بسته میشه، هربار بابت سونوگرافی ها و آزمایش و هر چیزی پیام میذاره که چک کنید! به خدا ما وظیفه نداریم اونم این همه ادم…
یا مورد دیگر اینکه نود درصد بیماران سر ساعت خودشون مراجعه نمیکنن، خیلی دیر میان و انتظار ویزیت در هر ساعتی رو هم دارن قاعدتا، در صورتی که بیماری که ساعت چهار نوبتشه وقتی نزدیک چهار و بیست دقیقه میاد، بنده مریض بعدیم رو خطه، نمیتونم حق دیگری رو پایمال کنم! واقعا خیلی عذاب اور شده این عدم مراجعه بیمار در ساعت نوبت…
و بنده دونه دونه باید پیگیری کنم با تماس و حرص این موارد بخورم.
قطعا مشکل سایر همکاران هم هست…
ی فکری بشه در این رابطه.
از طرفی برخی بیماران عنوان میکنن که شما چرا پیام ندادی، پزشک اصلا وظیفه ای نداره در خصوص ارسال پیام، اونجوری باید تمام شماره های بیماران سیو بشه و کل تلفن همراه ما بشه پر از شماره ؛!!! غیر منطقیست.
قوانین برنامه میگه شروع گفتگو از جانب بیماره.
در ساعت معین. درست مثل مراجعه به مطب که وظیفه بیماره،پس باید رعایت بشه. موضوع کامنت ها هم در نود و نه درصد موارد بدلایل غیر منطقی ثبت میشه. درخواست پیگیری دارم و حل مشکل. پزشک نیازمند یک فضای آرام به دور از استرس کاریه.پزشکی که ایمان به کارش داره حقیقتا قابل قبول نیست براش هر نظری.
خانم دکتر به ایوان پذیرش24 خوش آمدید.
ممنونم که مسئله خود را با شرح و بسط در ایوان مطرح کردید.
البته چون چند مسئله با هم مطرح شده بود، نیاز به شفاف سازی دارد. سعی میکنیم پاسخ تکمیلی را در کوتاه ترین زمان ممکن اعلام کنیم.
خانم @Mahya.Dehghan ، لطفا اگر اطلاعات بیشتر یا کد ریشه ای مرتبط با مسائل خانم دکتر دارید اینجا مطرح بفرمایید .
سلام وقت بخیر
پیرو مسائل ثبت کامنت های خانم دکتر خانم اردانی یمتونن کمک بیشتری بهمون بکنن زیرا که در جزئیات بررسی و پیگیری کامنت های مدنظر خانم دکتر بودند.
@aida.ardani
سلام و وقت بخیر
خانم دکتر به ایوان پذیرش۲۴ خوش آمدید.
از اینکه موارد فوق الذکر منجر به ناراحتی شما شده عذرخواهی میکنیم و در تلاشیم با گفتگو در خصوص مشکل شما، این مسئله را حل کنیم.
خانم دکتر از مطالبی که نوشتید بنده مشکلات زیر را دسته بندی کردم، اگر مورد دیگری هست اضافه کنید که بتوانیم روی هر یک از مشکلاتی که فرمودید متمرکز صحبت کنیم.
-
نارضایتی بیمار و نظرات منفی: به نظر می رسد تعدادی از بیماران به دلایل مختلف از جمله سوءتفاهم در مورد سیاست های لغو نوبت و نقش پزشک در پاسخگویی به پیام ها و عدم دریافت ویزیت دلخواه پیرو انتظارات نامعقول و نامشروع ابراز نارضایتی کرده و نظرات منفی می دهند. این منجر به لکه دار شدن شهرت می شود و به طور بالقوه بر اعتماد و وفاداری بیمار تأثیر می گذارد.
-
رفتار نامناسب بیماران: برخی از بیماران خدماتی را درخواست می کنند که خارج از حیطه فعالیت پزشکی است، مانند انتظار مشاوره رایگان و پیام رسانی مداوم. این می تواند باری را برای پزشک ایجاد کند و مانع مدیریت کارآمد مراقبت از بیمار شود.
-
تأخیر و کنسلی نوبت: بیمارانی که دیر به نوبت می رسند یا به زمان تعیین شده پایبند نیستند، باعث اختلال در برنامه پزشک می شوند. این موضوع به ویژه زمانی که بیماران دیرتر از زمان ملاقات خود مراجعه می کنند یا بیمارانی که قرار ملاقات های بعدی را تحت تاثیر قرار می دهند، مشکل ساز است.
-
عدم رعایت آداب ارتباطی: برخی از بیماران از پزشک انتظار دارند که با ارسال پیام، ارتباط را آغاز کند، اگرچه دستورالعمل های پلتفرم به وضوح نشان می دهد که بیماران باید مکالمه را آغاز کنند. این ناهماهنگی می تواند منجر به سوء تفاهم و ناامیدی غیر ضروری شود.
-
استرس و بار بر روی پزشک: تأثیر تجمعی چالش های فوق الذکر استرس و باری را برای پزشک ایجاد می کند و بر توانایی آنها در ارائه مراقبت بهینه از بیمار و پاسخگویی سریع به تمام سؤالات بیمار تأثیر می گذارد.
طبق گفتگوی تلفنی ای هم که داشتیم :
درخواست اول : شما درخواست دارید که امکان دسترسی به اطلاعات بیمارانی که نظر خود را ثبت کردند داشته باشید تا بتوانید علت نارضایتی بیمار را کشف و بررسی کنید
درخواست دوم : از پذیرش۲۴ درخواست دارید که در خصوص ثبت هر نظری با پزشک مشورت کند و در خصوص تایید پزشک نظر منتشر شود.
ضمن سلام و احترام ، خیلی متشکرم از درک و همدلی شما، و ثبت مشکلات بوجود آمده بصورت طبقه بندی شده، تمامی مسائل مهم اند خیلی هم مهم، اما مسئله ثبت و نشر نظرات بصورت آزاد و بی علت آزاردهنده تر است بیشک، من تعریفی از خودم نمیکنم، نظرات سایر کاربران در صفحه بنده گویای همه چیز هست، و تمامی اعتراض من نسبت به نشر هر نظری دقیقا همین است، با وجود چنین سابقه کاری ، بیمار دقیقا از چه مسئله ای ناراضی بوده که توصیه نکرده پزشک رو! و خدارو گواه میگیرم بنده شخصا بدنبال حذف نظرات نشر داده شده نیستم، هدف من بررسی علت نظر و در نهایت حذف است. که خواستار این پیگیری توسط خود پزشکان عزیز هستم ، صرفا نه خودم. چرا که بر فرض وقتی یک کامنت ناشناس بدون علت برای پزشک بالا میاد که توصیه نکردن ایشون، قاعدتا جز حقوق یک پزشک متعهد هست که مورد بررسی قرار بگیره، و بررسی توسط خود پزشک از طریق شماره و دسترسی به گفتگو بیمار قطعا و قطعا آسان تر و بی دردسر تر خواهد بود. پزشک خیلی سریع تر راحت تر, دلیل منطقی برای حذف اون نظر ارائه میده چون کامل در جریان چت با بیمار بوده و امکان ارایه مدرک هم خواهد بود. بر فرض پزشک بعد از بررسی چت بیمار،میتونه ادعا کنه بنده تمام و کمال مشاوره کامل در حد لازم و قانونی ارائه دادم به بیمارم اما دلیل ناراضی بودن کاربر درخواست و یا توضیحات خارج از حد قانونی بوده. پس کامنت حذف شود. الان مثال بابت همین عدم اگاهی کاربر از مراجعه خودش و شروع گفتگو در زمان نوبت، چند نفر برای من کامنت گذاشتن که پزشک با تاخیر اومده ویا پاسخ گو نبوده در ساعت مقرر و تماس نگرفته،در صورتی که این ها همه دلایل غیر کاری است و جز سوتفاهم های بوجود امده است از جانب کاربر که تصور داشته پزشک باید پیام بده. بیماری که نوشته ویزیت ایشون معمولی بود بررسی که انجام شه میبینید باز به دلایل درخواست نابجا این نظر ثبت شده مثال، خانوم اردانی جان من اگر این امکان و داشتم قطع به یقین اصلا بیمارانی که بدلایل موارد خاص نوبت میگرفتن اصلا میگفتم پاسخ نمیدم. که در نهایت هم منجر به ثبت نظر منفی برای خودم نشم. جزییات کار ما متاسفانه زیاده، بخوام اشاره کنم ی مقدار سخت میشه و خیلی جاش نیست واضحا توضیح بدم، اما برخورد دارم زیاد…
اگر توضیح بدم قطعا حق رو به ما خواهید داد. و شما هم این استرس و خواهید داشت بعد روبرو شدن با یک سری نظر! که احتمال میدید به چه علته… ولی امکان بررسی وجود نداره براتون. اگر بشه که امکانی فراهم شه که پیش از نشر، تمامی نظرات رو ارجاع بدن ابتدا به پزشک حالا به هر صورتی که خودتون فراهم میکنید و تدوین، و بعد از بررسی اگر قابل پذیرش بود نشر داده شه بزرگترین کار رو کردید و خدمات رو در حق پزشک کامل کردید و بستری ارام برای کار ما ایجاد خواهد شد. حالا به هر نحوی یا قبل یا بعد، فقط امکان پیگیری رو بر عهده پزشک قرار بدیم چون خیلی اسان تر، اکثر مواقع کاربر پاسخگو تماس نیست. اما چت بیمار موجوده.
برقرار باشید
خانم دکتر
مشکل اصلی ای که در پیام شما برداشت میکنم :
و
و راه حلی که برای این موضوع درخواست داشتین :
برداشت بنده هم :
آیا برداشت بنده از متن فوق و درخواست شما درست هست ؟
ضمن عرض سلام ، بله خانوم اردانی جان، دقیقا همینطور،قبل انتشار کامنت های منفی و توصیه نمیکنم حالا چه با محتوا یا بدون محتوا و صرفا توصیه نکرده باشن پزشک رو ، فرقی نمیکنه، این رو قبل انتشار ابتدا توسط پزشک بررسی بشه. یا اصلا بعد انتشار کامنت، فقط عرض من اینه وقتی علتی ثبت نشده براش، پزشک بتونه شماره بیمار رو دریافت کنه و شخصا پیگیری کنه. قطعا ما به عنوان پزشک و در جایگاه بالا هرگز حتی اگر به دنبال بحث یا ایجاد فضای نامطلوب نیستیم و برخورد با بیماری که نظر گذاشته، شک نکنید صرفا به جهت بررسی و گزارش خواهد بود. حق پزشک هم ضایع نمیشه .