فرایند ثبت نوبت - عدم امکان گرفتن نوبت از یک پزشک خاص
یکی از موضوعاتی که در فانوس ذکر شده است این است که بیمار، پزشک مورد نظر خود را می شناسد یا پیدا می کند اما در اینجا دو مشکل برای بیمار ایجاد می شود: حالت1. پزشک فعال است اما نوبت پزشک پر شده و زمان نوبت دهی او در تاریخ خاصی باز خواهد شد.
برای موردی که گفته شد تلاش هایی برای کمک به کاربران صورت گرفته است مثل سابستیتوت.
کار هایی نیز میتوان انجام داد مثل: نوبت دار شد اطلاع بده.
حالت 2. پزشک با ما همکاری ندارد.(تاپیک اکسترنال بوک: راهنمایی بیماران پزشکانی که با ما همکاری ندارند)
باتوجه به فلو هایی که در فرایند دریافت نوبت دیدم دو مورد کار دو روزه ای را پیدا کردم که یک گام ما را به حل این دو مسئله نزدیک میکند.
نوبت پزشک پر شده و در زمان خاصی نوبت دهی او باز می شود. انتخاب و ثبت یک متن ساده و درست مبنی بر اینکه: باز شدن نوبت در زمان خاص مطابق تصمیم مرکز درمانی و یا پزشک است و پذیرش24 نقشی در تعیین روز و ساعت باز شدن نوبت دهی ندارد. توجه داشته باشید که نوبت ها ممکن است در کسری از ثانیه پر شود.
این متن به بیمار کمک میکند که دچار سرگردانی نشود و بداند که با پیگیری از طریق پذیرش24 و ثبت تیکت کمکی به او نخواهد شد علاوه بر این وقت خود را برای پیدا کردن پشتیبانی پذیرش24 ثبت تیکت و پیگیری آن نمی کند. از آن گذشته تیکت های کمتری از این مشکل ثبت خواهد شد.
پزشکان یا مراکز درمانی که قبلا در پذیرش24 فعال بوده اند اما نوبت دهی خود را غیرفعال کرده اند همچنان دکمه دریافت نوبتشان آبی رنگ است و بعد از کلیک روی دکمه بیمار متوجه عدم همکاری پزشک می شود.
پیدا کردن و تصحیح این پزشکان و مراکز درمانی میتواند بیمار را زودتر به نتیحه برساند و متوحه این شود که نوبت دهی پزشک غیرفعال است و بیما سرگردان نمی شود.
یک حس بلاتکلیفی از اینکه واقعا سایت پذیرش24 برای نوبت دهی پزشکان بیمارستان فارابی کار میکند یا نه بهم دست داد.
مثلا میگه:
میخواستم یه پیگیری کنید که اصلا نوبت میدهند یا نمیدهند.!
واقعا خودم هم شک کردم که مبادا یک باگی داریم و نوبت نمیدهیم و هر بار به بیمار وعده نوبت دهی روز بعد میدهیم.
قبلا مشابه این باگ را یک بار داشتیم. فکر کنم @fatemeh.ghafarian به خاطر داشته باشند.
الان نمیدونم چه شرایطی هست:
1-سر ساعت 8 که میشد بازم خطا میداد که ساعت 8 بیا
گاهی ساعت 8:5 دقیقه بود بازم میگفت ساعت 8 همون روز بیا که مشکل زمان بود و از سمت فرانت حل شد
2-در مراکز خیلی شلوغ مثل راضی، ساعت 8 خیلی زیاد برای گرفتن نوبت تفاضا بود (سایت، اپ ، تلفنی)
یه تنظیمی تو مرکز داشتیم که دقیق یادم نیست اسمشو ولی اینجوری بود که کش میکرد و این تایمش 15 دقیقه بود کردیم 0 درست شد
درود
در جریان حل مسئله ی این تاپیک فهمیدیم بعضی بیماران متوجه غیرفعال بودن نوبت دهی پزشک مدنظرشان نمی شوند و همین باعث می شود دچار گمراهی شوند و در این رابطه از ما سوال بپرسند.
از این رو برای حل این مسئله با دو نکته رو به رو هستیم:
1.کپی رایت غیرفعال بودن پزشک.
2.دیزاین پزشکان عیرفعال
در رابطه با موضوع اول دو کپی رایتی که به ذهنم آمد را با شما نیز به اشتراک میگذارم ممنون می شوم اگر در این رابطه تجربه یا ایده ای دارید منتشر کنید.
_در حال حاضر این پزشک با پذیرش24 همکاری ندارد.
_در حال حاضر این پزشک در پذیرش24 نوبت ندارد.
در رابطه با موضوع دوم یک دیزاین ابتدایی برای حل این مسئله انجام داده ام که اینجا به اشتراک میگذارم، البته آقای @M_S_Heydari هم ما رو از دانششون بی بهره نمیزارن.
تیکت کاربر: سلام مشکل من بابرنامه اینه که چن وقته میخوام از دکتر امیرهوشنگ احسانی وقت بگیرم تو بیمارستان رازی هرسری ساعت هشت صبح میزنم خیلی سریع صفحه یه دکتر دیگه میاد بالا و میندازه نوبت های پزشک پر شده روی انتخاب زمان دیگر هم که میزنی باز همینجوری میشه و سریع از صفحه نوبت درمیاد که این مشکل بدیه برای برنامه خوب شما و اینکه وقتی تو قسمت نظرات مشکلمو نوشتم تا اگر کسی اطلاعی داشت راهنمایی کنه نظرم ثبت نشد و پیامک اومد که حتما نظر من مشکل داشته که ثبت نشده وقتی بیمارستان میگن حضوری نوبت نمیدیم از طریق برنامه نوبت بگیرید چطور میشه همون لحظه اول نوبت ها پر بشه ؟ امیدوارم جواب بدین و راهنمایی کنید
گذشته از اینکه در این تیکت چند نکته دیگه هم ذکر شده ما مسئله اول رو سعی میکنیم در این تاپیک حل کنیم.
زمانی که پروفایل پزشک رو میبینیم هیچ کجا اطلاعی به بیمار نداده ایم که تو اگر دکمه دریافت نوبت را بزنی به دلیل اینکه نوبت دهی پزشک در تاریخ خاصی باز خواهد شد تو موفق به دریافت نوبت نخواهی شد پس در همان تاریخ معین برای دریافت نوبت اقدام کن.
این صفحه بیمار را در فرایند نا امید میکند، وقت بیمار در این فرایند از دست می رود، برای بیمار یک حس سوال و بلا تکلیفی ایجاد می شود ک در نهایت ممکن است مجبور به ثبت تیکت شود.
اما ما میتوانیم در همان لحظه ای که کاربر پروفایل پزشک را میبیند او را مطلع کنیم و از تمام موارد بالا جلوگیری کنیم.
زاویه ی دیگری از این تاپیک.
مسئله: سلام وقت بخیر بنده دو روزه که تلاش می کنم در ساعات مختلف برای پزشکان بیمارستان رازی وقت دریافت کنم اما موفق نمی سوم قبلا هم از همین اپلیکیشن برای این دکتر وقت گرفته بودم اما الان حتی با انتخاب نوبت در قسمت نوبت های قبلی نمی توانم نوبت جدیدی ثبت کنم نه به نام این دکتر و نه هیچ دکتر دیگری لطفا من را راهنمایی کنید سپاس گذارم
این کاربر به خاطر محدودیت ثبت نوبت با یک کدملی نمیتواند نوبت جدید دریافت کند و از آن گذشته نمی داند که چرا نمیتواند نوبت ثبت کند برای این موضوع نیز گام اول اطلاع رسانی به بیماران مراکز درمانی می تواند کمک کننده باشد.
درود
درسته تنظیماتش برای هر پزشک جداگانه ست می شود.
در این زمان هم تفاوتی نمی کند ما می توانیم برای هر کدام از پزشکانی که فالو آپ آنها فعال است این اطلاع رسانی رو انجام بدیم.