ویرایش پروفایل - عدم توانایی پزشک در تغییر شماره موبایل منشی

عنوان ثبت شده در فانوس : ویرایش پروفایل - عدم توانایی پزشک در تغییر شماره موبایل منشی

یکی از مسائلی که در فانوس برجسته شده است مربوط به ویرایش پروفایل است، به ویژه چالشی که پزشکان در تغییر شماره موبایل منشی خود با آن مواجه هستند. پس از بررسی گسترده تمامی تیکت های در این دسته، مشخص شد که از مجموع 14 تیکت، تنها یک تیکت به طور مستقیم با این نگرانی خاص مرتبط بوده است.

در تلاش برای کاوش بیشتر، به بررسی محتوای این دسته و یک تیک مرتبط در سامانه پشتیبانی پرداختم. با استفاده از کلمات کلیدی مانند “منشی” و “شماره منشی”، تیکت های فیلتر شده را به دقت مطالعه و بررسی کردم.

نتیجه مطالعات من نکات زیر را به همراه داشت:

- پزشکان درخواست داشتند که شماره تماس منشی انها را وارد کنند.

- پزشکان همچنین این موضوع را تاکید کرده اند که که نوبت هایی در پنل هست که در تعداد پیامک یاداوری نیست لذا برای همه نوبت ها پیامک برای منشی ارسال شود.

متعاقباً با در میان گذاشتن این یافته‌ها با خانم دهقان، موضوع دیگری نیز اضافه شد. این موضوع مربوط به ورود منشی بود که در مقایسه با دو موضوع فوق الذکر، با توجه به تیکت های بررسی شده، به نظر می رسید دغدغه ی کمتری باشد.

در خصوص مشکل دوم

پیامک یاداوری نوبت ۳ ساعت پیش از شروع شیفت کاری پزشک برای پزشک و منشی ارسال می شود. لذا در صورتی که نوبتی بعد از زمان ارسال پیامک یاداوری نوبت، ثبت شود، پیامکی جهت اطلاع این موضوع ارسال نمی شود.

برای این درخواست پزشکان با استفاده از گزارش متایس در خصوص پزشکانی که مطب فعال دارند اما شماره منشی برای انها ثبت نشده است و n8n پیامکی به صورت هفتگی جهت تکمیل شماره منشی ارسال می شود.

همچنین در خصوص :‌

هر پزشکی که شماره منشی خود را در دکتراپ وارد کند، بلافاصله پیامکی به منظور آگاهی رسانی از اینکه منشی نمیتواند با شماره موبایل خود لاگین کند و برای لاگین منشی باید رمز عبور ثابت در نظر بگیرد نیز ارسال می شود.

در خصوص :‌

در حال بررسی تعداد نوبت پزشکانی مطبی هستم که متوجه شوم به طور میانگین هر پزشک چه تعداد نوبت در هر روز دارد که در صورتی که بیایم و بعد از ارسال پیامک یاداوری نوبت، پیامک ثبت نوبت مطبی پزشک ارسال کنیم. هزینه پیامکمون به چه صورتی خواهد بود.
( با دید اینکه برای مشاهده نوبت جدید ثبت شده پنل رو برررسی کنه )

به منظور بررسی این میزان گزارش متابیس نشان داد که پزشکانی زیادی تعداد نوبت زیادی دارند که امروز برای امروز ثبت می شود.

لذا ارسال پیامک ثبت نوبت بعد از زمان ارسال پیامک یاداوری نوبت دو ریسک به همراه داشت.

-هزینه پیامک
-ارسال n پیامک برای منشی در یک روز

برای حل مشکل در گام اول :

دارم تلاش میکنم که در n8n بتوانم هر دو ساعت چک کنم در صورتی که نوبتی امروز برای امروز و ۲ ساعت آینده ثبت شده باشد پیامکی به منشی جهت بررسی پنل ارسال شود .

گام دوم :

راه اندازی نوتیفیکیشن و سپس حذف گام اول

یکی از جنبه های مهم پلتفرم ما، آگاه نگه داشتن کاربران در مورد رویدادهای مهم، مانند نوبت تازه ثبت شده است. به طور سنتی، ما از پیامک برای ارسال مستقیم این نوتیف ها به تلفن همراه کاربران خود استفاده می کردیم. با این حال، هزینه پیام‌های متنی به یک بار سنگین تبدیل شده است، و ما در حال درک این موضوع هستیم که روش موثرتر و جذاب‌تری برای به‌روز نگه داشتن کاربرانمان وجود دارد. ضمن اینکه برای مشکل فوق ما اصلا پیامکی به جهت اگاهی ارسال نمیکردیم.

لحظه ای به نحوه عملکرد برنامه های محبوب مانند اینستاگرام یا سایر پلتفرم های رسانه اجتماعی فکر کنید. آنها هر بار که اتفاقی می افتد تلفن شما را با پیام های متنی پر نمی کنند. در عوض، از نوتیفیکیشن برای ارائه به‌روزرسانی‌ها و هشدارهای هم‌زمان استفاده می‌کنند. این اعلان ها به طور یکپارچه در برنامه ظاهر می شوند و تجربه تعاملی و جذاب تری را ارائه می دهند. این رویکرد نه تنها هزینه ها را کاهش می دهد بلکه باعث می شود کاربران بدون نیاز به تکیه بر پیامک فوراً مطلع شوند.

تصور کنید، زمانی که کاربر یک نوبت را ثبت می کند، یک نوتیف را مستقیماً در برنامه دریافت می کنند. آنها می توانند به سادگی روی نوتیف کلیک کنند تا به تمام جزئیات مربوط به نوبت دسترسی پیدا کنند.

در نتیجه، تغییر به سمت ارائه نوتیفیکیشن‌ گامی رو به جلو در افزایش تعامل کاربر و رضایت کلی است.

برداشتم از متن شما این هست که پیشنهاد استفاده از push notifications دارید ؟
اگر بله، آیا نسخه جدید TWA که @saatsaz و @amirhbeigi در حال انتشار آن هستند، امکان استفاده برای ارسال push notifications دارد؟

1 پسندیده

لازمه زیرساخت ارسال نوتیفیکشن را آماده کنیم، در این نسخه قاعدتا وجود ندارد.

در مورد زیرساخت مورد نیاز نوتیفیکیشن بیشتر توضیح میدهید

• راه اندازی سرویسی مانند فایربیس(FCM)، پوشر، وانسیگنال نجوا، یکتانت، پوشه …
  • کانفیگ آن بر روی فرانت‌اند
  • استفاده از api این سرویس ها برای فلو هایی که نیاز به ارسال نوتیفیکشن دارد.
1 پسندیده

اطلاع دارید که پلتفرم های پر ترافیک ایرانی که نوتیفیکیشن برایشان اهمیت دارد (مثل اسنپ رانندگان)، از چه سرویسی استفاده میکنند؟

1 پسندیده

اسنپ : وب اینگیج
اسمارتک : اینترک

اسمارتک و فینکس هم با نجوا تجربه های خوبی داشتند و رضایت داشتند.
یکی از شرکتای خارجی هم یکی از دوستان گفت فایربیس بوده که استفاده کردن اوکی بودن.
نجوا رو ی بررسی میکنم.