@rezajabari:
دوستان یه مسئله ای وجود دارد
زمانی که دکتر یداله سلیمانی شایسته دندانپزشک در گوگل سرچ می کنیم توضیحاتی که بهمون نشون می ده توضیحات هست که در پروفایل اقای دکتر علی شیرزاد هست به نظرتون مشکل چیه؟
پزشک می گوید بیش از این یکی پزشک هست که بیمارانشون با من تماس می گیرند و این را به عنوان نمونه فرستاده این مسئله باعث معطلی بیماران و در عین حال مزاحمت پزشک شده است
@saatsaz:
واو
چه اتفاق جالبی
داره ادرس پزشک سابستیتوت رو نشون میده.
@rezajabari علی جان ما نمی دونیم فقط برای این پزشکه یا پزشکان دیگه هم این مشکل را دارند
منظورم این هست که ایا در سرچ گوگل پزشکای دیگه هم داره توضیحات اقای دکتر شیراز را نشون می ده یا نه
اطلاعات مطب دکتر علی شیرزاد دلاور توی سرچ دکترهای زیر پیدا شده و باعث اختلاف و دعوای بین همکارها شده، از زبان پزشک:
خلاصه
«« ۳ هفته هست که آدرس و شماره تماس کاری من بدلیل باگ و یا هک شدن سایت پذیرش ۲۴ زیر پروفایل سایر پزشکان چه دندانپزشک چه پزشک ثبت شده و مثلا وقتی بیماران اسم دکتر فرشته تراشی دندانپزشک یا رامین آغنده دندانپزشک را در گوگل سرچ میکنند آدرس و تلفن مطب من در سایت پذیرش۲۴ مشاهده میشود و این باعث دعوای من با همکارانم شده . کار بجایی رسیده که همکارانم من را به شکایت تهدید کردند و هرچه توضیح میدهم از دست من کاری ساخته نیست و این ایراد از سمت سایت پذیرش ۲۴ هست نمی پذیرند . من چند مورد اسکرین شات از این باگ برایتان ارسال میکنم تا متوجه مسئله و مشکل من بشوید و سریعتر لطفا بررسی و برطرف کنید. این مسئله برای من داره مشکلات حقوقی و قانونی ایجاد میکنه.»»
ربات های گوگل یک user agentیی دارند و ما میتونیم سمت فرانت بگیم که اگر ربات گوگل داره درخواست میزنه به صفحه، این بخش سابسیتوت رو نمایش نده
در نتیجه این قسمت توی کروال گوگل نمیاد و در نتایج هم نمایش داده نمیشه.
برای گروجوال رول اوت کار هم از مشکل همین دو صفحه گزارش شده شروع خواهیم کرد.
کمی بیشتر بررسی کردیم و متوجه شدیم این مسیر ممکنه ضررهایی به سئو ما وارد کنه.
به راه حل جدیدی رسیدیم؛
این بخش نتیجه صفر گوگل جزو قابلیت featured snippets محسوب میشه و با یک متدی میتونیم درخواست بدیم که کدوم بخش صفحه توی این بخش نمایش نگیره.
میریم برای تست یک درصد روی پروداکشن و بررسی تاثیرش در گوگل
برای تست از سگمنت گروه تخصصی دندان پزشکی شهر تهران شروع کردیم (چون مشکل کاربر در این قسمت مشاهده شده بود)