با امیرحسین بیگی صحبت کردم و طبق نظر اون این محدودیت حجم از سمت انجینکس هست.
با ۵ گوشی مختلف تست کردم، هم تصویر بارگذاری کردم هم از دوربین استفاده کردم و عکس گرفتم، این خطا برای همه اتفاق افتاد بجز گوشی قدیمی سامسونگ اقای جباری
شفاف نیست حداکثر حجم قابل بارگذاری چقدره؟
من تا ۱ مگ تونستم اپلود کنم
به نظرم این حجم برای بارگذاری تصاویر کمه
تصاویر عادی در گوشیهای امروزی تا ۵ مگ حجم دارند
اطمینان ندارم، رفتم میانگین حجم تصاویر گوشی های اطرافم رو یه نگاه انداختم.
قبل از هرچیز، لازمه اطلاعات بیشتری از مشکل داشته باشم، که حجم چقدر هست و به چه دلیل روی این میزان هست.
درباره راه حل همونطور که گفتم قصدم اینه که بنابر نیاز کاربر اصلاح کنیم.
سلام
من نیاز به url مورد استفاده برای آپلود تصویر داشتم شما لینک زیر را فرستادید
که نتونستم آدرس را داخلش پیدا کنم. (هنگام انتخاب و آپلود تصویر آدرس نمایش داده نمی شود.)
من فقط دو تا آدرس حدس میزنم که برای آدرس api.paziresh24.com مقدار client_max_body_size 150m تنظیم شده و برای :/paziresh24.com/api هم متغیر خاصی تعریف نکردیم.
احتمال میدهم محدودیت یا چک کردن حجم فایل را در پروژه بکند و یا فرانت داشته باشیم و یا دوستان فنی بتوانند راهنمایی کنن.
من قبلا با این مقوله برخورد داشتم و یک دیفالت سایزی برای بادی در نظر گرفته میشه که با استفاده از انجینیکس میتوان این دیفالت سایز رو تغییر داد لذا این سایز باید در رکوئست وب سرویس مد نظر افزایش داده شود @ali_fattahi
مسیر */paziresh24.com/api میره سمت پروژه و چون سابروت های مختلفی داره نمیدونم مقدار مناسب چیه برای تنظیم که هم مشکل امنیتی نداشته باشه و هم امکان سوء استفاده های احتمالی میسر نشه.
آیا در پروژه نمیتونیم مقداری مشخص کنیم؟