نمونه دیگری از اشتباهات دسته بندی - متخصص ارولوژی، جراح کلیه و حتی آنکولوژیست زنان در دسته بندی متخصص خون و آنکولوژی هستند!

نمونه دیگری از دسته بندی اشتباه برای سرچ

متخصص خون و آنکولوژی

که متخصص ارولوژی و جراح کلیه در دسته بندی دیده میشود و حتی آنکولوژیست زنان دیده میشود !

من صفحه نتایج متخصص خون، سرطان و آنکولوژی (هماتولوژی) در تهران ، بهترین دکتر خون، سرطان و آنکولوژی تهران | پذیرش24 را چک کردم.
این دو پزشک حداقل در 10 نتیجه اول نبودند.
در چه حالتی نمایش داده می شوند؟

1 پسندیده

با سلام متخصص سرطان در گوگل سرچ شود لطفا. سپس وارد پیرش ۲۴ شوید . مشاهده خواهید نمود . با تشکر

این با سرچ خون و آنکولوژی است . که حتی جراحان نیز در آن دیده میشوند . حالا باز جراحان سرطان ارتباطی به سرطان دارند اما بن آنکولوژی ندارند . اما متخصص ارولوژی که دیگر هیچ ارتباطی نه به سرطان دارند نه آنکولوژی

خدا قوت و خسته نباشید خدمت شما و همه همکارنتون

@sar.sadr و @Terra-Chaos نظر شما در مورد این مشکل چیه؟

با سلام
لینک پزشک رو خواسته بودید .

این ۲ پزشک نمونه دسته بندی اشتباه برای متخصص خون و آنکولوژی هستند .

سرچ در گوگل (متخصص خون و آنکولوژی) ورود به پذیرش ۲۴ و مشاهده این ۲ عزیز .

2 پسندیده

عرض میکنم … در گوگل سرچ با کلمه ی متخصص خون و آنکولوژی میکنیم . بعد وارد پذیرش ۲۴ میشویم . و این نتیجه رویت میشود . نکته جالب اینکه اگر با vpn انجام بدیم جایگاه این عزیزان تغییر می‌کنه !

با سلام همچنان دسته بندی اشتباه مشاهده میشود . جناب آقای دکتر اسماعیلی عزیز از همکاران خوب ما جراح اورولوژیست هستند و هیچ تخصصی در درمان سرطان ندارند ‌وسرچ متخصص درمان سرطان در گوگل بیننده را به این صفحه میرساند :

داخل کادر های نارنجی را مطالعه کنید .

کلمه متخصص درمان سرطان سرچ شده

با آرزوی سلامتی روزافزون :tulip:

با درود بیکران و خدا قوت

سرچ متخصص سرطان
و حضور متخصص زنان زایمان در لیست !

با تشکر مجدد :tulip::pray: