مسئله:
بیمار میگوید:
سلام. چرا نظرات پزشکان تکراری هست و هر نظر چهار بار تکرار شده؟ اینجوری بیمار اعتماد نمیکنه چون fake هست نتیجه نظرات سایت یا اپلیکیشن شما
ورود ‹ پشتیبانی پذیرش۲۴ — وردپرس
برای مثال:
مسئله:
بیمار میگوید:
سلام. چرا نظرات پزشکان تکراری هست و هر نظر چهار بار تکرار شده؟ اینجوری بیمار اعتماد نمیکنه چون fake هست نتیجه نظرات سایت یا اپلیکیشن شما
ورود ‹ پشتیبانی پذیرش۲۴ — وردپرس
برای مثال:
پیشنهاد:
8 میلیون نظر داریم
بدیم به ترد پارتی یا chat GPT و بگیم کامنت هایی که نام کاربر و متن نظر و تاریخ نظر تکراری هست رو حذف کنند
اولین سوالی که باید بپرسیم اینه که چرا نظرات تکراری به وجود اومدن و اون رو حل کنیم.
که من یه بررسی انجام دادم و تقریبا متوجه شدم که نظراتی که چندبار تکرار شدن یه وجه اشتراکی دارند:
از سایت nobat.ir کرال شدن و قرار گرفتن تو سایتمون
ما نیاز داریم duplicate هارو از بین ببریم.
لازم به تردپارتی یا هوشمصنوعی برای انجام اینکار نیست، با یک کوئری یا راهکار های بهینه تر انجام این کار میسر است.
منم بررسي كردم و متوجه شدم از nobat.ir هست
ما ٤ ميليون نظر از nobat.ir داريم
با اقاي صادقي نژاد و بلانيان كه صحبت كرديم اين نتيجه رسيديم تقريبا
چون ايدي بيماراش فرق داره و يكي نيست
شايد از طريق متن بشه اينكارو كرد
بررسيش ميكنم
مرسي از پيشنهادت
در اسکرین شاتی که ارسال کردید، source نظر را nobat نزده.
شکایت از نظرات داخلی سایت نبوده؟
شاید مسائل دیگری هم باعث نارضایتی بیماران شده که نیاز هست بررسی کنیم.
source نظر رو فکر میکنم نشون نمیدیم تو ui
من از ساختاری که داشت از api میامد متوجه شدم
تا چند ماه پیش زمانی که بیمار کامنتشو میگذاشت
بهش میگفتیم نظر شما با موفقیت ثبت شد
بعد کاربر میدید که کامنتش نیست
مجدد کامنت میگذاشت
این مسئله حل شده
الان بهش اطلاع میدیم که بعد از بررسی کارشناسی از سمت پذیرش 24 کامنتت ثبت میشه
به سبب همین موضوع تعداد خیلی کمی از کامنت های تکراری نیز برای پذیرش 24 هست
در کل پیشنهادم اینه برای 8 میلیون کامنت اینکار رو انجام بدیم و تکراری ها رو حذف کنیم
در نظرات با طول متن کوتاه (برای پزشکان با تعداد ریویوو زیاد)، احتمال اینکه دو بیمار یک کلمه یا جمله را بنویسند نیست؟
مثلا:
عالی
دکتر خوب
خوب
متن کامنت
نام کاربر
تاریخ ثبت کامنت
شماره موبایل کاربر(در صورت وجود)
را مقایسه میکنیم
در کامنت های خودمان بر اساس یوزر،تاریخ ثبت،متن کامنت،پزشک و مرکز آن کوئری زده شده است
2553 تا کامنت تکراری وجود دارد
(ریپلای ها در نظر گرفته نشده است زیرا در ریت و ریویو تاثیری ندارد و متاسفانه ما center_Id و doctor_Id ریپلای ها را نداریم)
در کامنت های متن دار nobat.ir
بر اساس متن کامنت،تاریخ ثبت،پزشک کوئری زده شده است
و حدود 600هزار کامنت تکراری وجود دارد
با n8n این کامنت ها را حذف خواهم کرد
به علت به وجود نیامدن مشکل در ceo سایت
نمیتوانیم کامنتها را یکباره حذف کنیم که بر روی کوئری ان محدودیت تعداد خواهم گذاشت
توییت کاربر leily:
۴- عکسهای پایین را نگاه کنید. اینها را از بخش نظرات دکتر روازاده از سایت paziresh24 برداشتم. نظرات تکراری با متن یکسان به تعداد فراوان نشون میده این نظرات واقعی نیستند و حالت تبلیغاتی دارند. اگر از سایتهای دیگم نظر میخونید حتما به فاصله تاریخ ایجاد اکانت و نظر ارسال شده توجه کنید
بررسی اولیه @amirhbeigi :
بررسی کردم این کامنت بخصصوص از سایت nobat.ir استور شده سمت ما و احتمال اینکه سه بار استور شده باشه هست