امکان معرفی خدمت آزمایش باروری مردان (اسپرم) در خانه با هوش مصنوعی در پذیرش24

سلام. عرض ادب و ارات . حسین واثقی هستم. ممنونم از این که این فرصت برای همکاری شکل گرفته . امیدوارم در این فضا و با نقطه نظرات شما بتونیم کار رو بهتر جلو ببریم. اگر اجازه بدید من در مورد اسپو کمی توضیح بدم. اسپو یک کیت ارزیابی اسپرم در خانه با هوش مصنوعی است که شامل سخت افزار و یک اپ می باشد. ما از سال 98 کار رو شروع کردیم. خود من هم از دوره ارشد (91) تا الان روی اسپرم کار کردم. ما کلا تمرکز مون روی موضوع ناباروری است. با توجه به این که 50 درصد دلایل ناباروری مردان هستند اما معمولا آقایون مراجعه نمی کنند، یا تست نمیدن، یا تست دوم رو نمیدن یا هر دلیل اجتماعی مذهبی دیگه. یه جایگزین برای این موضوع نیاز داشتیم که اسپو رو طراحی کردیم. یک کیت کلینیکال گرید که آزمایش اسپرم (تعداد اسپرم . تحرک اسپرم، شکل اسپرم و حجم اسپرم) رو براساس استانداردهای آزمایشگاه ارایه میده . ویدیو رو هم به کاربر میده و میتونه فایل آزمایش رو هم برای پزشک ارسال کنه. واقعیت ما نیاز به دو نوع همکاری با پذیرش داریم. من تایپک هارو خوندم و به نوعی درخواستمون تا حدودی شبیه استارتاپ میلین هست که API برای مشاوره آنلاین از شما داشته باشیم و هم چنین تاپیک آقای عبدالعلی زاده از هومکا که بتونیم برای افرادی که نوبت آنلاین یا مشاوره آنلاین در سه حوزه تخصصی ( زنان، زایمان، نازایی ، اورولوژی و سلامت جنسی) می گیرند پیامک یا پوش ارسال کنیم. هم چنین برای پزشکانی که در این سه حوزه تخصصی هستند محصول از طریق پیامک یا در اپ پزشکان معرفی بشه کمکی که پذیرش به ما میتونه بکنه در توسعه بازار محصول بواسطه شبکه پزشکانی و شبکه مشتریان هست. در واقع نوع همکاری اسپو و پذیرش بر پایه معرفی سرویس اسپو به کاربران بالفعل است و انجام مشاوره توسط پزشکان پذیرش.
ارادتمندم

سلام و ارادت

ممنون میشم اگر سایت/ آپ یا صفحه ای برای آشنایی بیشتر با اسپو، دستاورد ها، تیمش و… دارید رو به اشتراک بگذارید.

آیا وب سرویس های منتشر شده از پذیرش۲۴ رو دیدید؟
(در قسمت فوتر سایت، بخش مستندات API)

2 پسندیده

سلام. وقت بخیر
وب سایت spoohealth.com رو بررسی کنید. در خدمتتون هستم هر سوالی باشه.
بله دیدم.

سلام
خدا قوت و خسته نباشید
در رابطه با درخواست هایی که داشتیم آیا میتونیم همکاری رو شروع کنیم؟ @abolfazlsajedi
یه تست میتونیم بزنیم؟

بله حتما می توانیم شروع کنیم. آیا پیشنهادی برای شروع دارید؟

بله حتما می توانیم شروع کنیم. آیا پیشنهادی برای شروع دارید؟

با ارسال پیامک برای افرادی که “ویزیت آنلاین” یا “نوبت دهی” در سه تا دسته “متخصص زنان، زایمان، نازایی” و اورولوژی" و “سلامت جنسی” دریافت می کنند می تونیم شروع کنیم. یک ساعت بعد از دریافت ویزیت پیامک را دریافت کنند. با یک مقاله در بلاگ هم می تونیم راهنمای جامع آزمایش اسپرم را ارایه بدیم. هر طور شما تصمیم بگیرید @abolfazlsajedi

پذیرش24 می تواند شما را به عنوان یک پلتفرم در خود در معرض دید کاربران قرار دهد اما نمی تواند به عنوان مارکتینگ پیامک برای کاربران ارسال کند.
برای مثال شما می توانید در ابزارها و یا فروشگاه که پذیرش24 به زودی فعال می کند حضور داشته باشید.
اما اگر دیزاین دیگری هم دارید بفرمئید تا با هم بررسی کنیم

سلام. در رابطه با پیشنهاد اول سوالی داشتم چون نفهمیدم واقعیتش. چه جوری در معرض دید کاربران قرار میدین؟ در صفحه پزشک؟ یا کدام صفحه؟

برای مثال در اپلیکیشن پذیرش24 می توانید آزمایش در محل هومکا را ببینید

سلام مجدد. در صورت امکان به همون شکل اسپو رو هم نمایش بدیم. ما هم یه لندیگ با پذیرش 24 توی وب سایت دیزاین میکنیم. برای اون صفحه هم اگه پیشنهادی دارید بفرمایید.

بد نیست باهم تست کنیم
شما یک بنر و لندینگ آماده کنید تا چند روزی به صورت آزمایشی در معرض دید قرار بدهیم و بعد بهتر تصمیم بگیریم

سلام . عرض ارادت. ببخشید من یه چند روزی کسالت داشتم نشد زودتر پیام بذارم.
بچه ها یه لندینگ طراحی کردن براتون میفرستم. اگر چیزی لازم هست بفرمایید . امید به خدا و لطف شما

آقای قانع نظرتون چیه؟ @ebrahimghane

گذاشتن بنر از نظر فنی کار خاصی ندارد.

احتمالا طبق تجربه ای که در مورد آزمایش در منزل داشتیم، احتمالا نرخ کلیک چندانی به دست نخواهد آمد.
دلایل احتمالی: هدف بیمار در نصب و باز کردن اپلیکیشن، دریافت نوبت پزشک هست نه دریافت یک خدمت جانبی.

ولی اگر جاهای مرتبط تری با نیاز بیمار، با وی گفتگو کنیم احتمالا نرخ تعامل بالاتر خواهد رفت.
این مرتبط بودن هم باید از اطلاعاتی که بیمار به پلتفرم میدهد بیاید.

مثلا:
بیمار در سرچ، واژه هایی را جستجو میکند که بر اساس آن میتوان تشخیص داد که نیازی منطبق با این موضوع دارد.
و یا اینکه بیماران پس از دریافت نوبت وارد یک مارکت پلیس شوند که منطبق با نیازشان پیشنهادهایی دریافت کنند. یکی از این آیتم ها هم میتواند گجت اسپو باشد.

1 پسندیده

سلام
عرض ارادت
صحبت تون در مورد این که کاربر برای رفع نیاز “دریافت نوبت” به پذیرش 24 مراجعه میکنه کاملا درسته چون اینجوری براش جا افتاده . حالا صحبت روی این هست که پذیرش 24 بتونه به “نیازهای دوم” کاربرهای خودش هم با همکاری با مجموعه های دیگه پاسخ بده. اینجا چیزی که الان دیزاین شده مثل دکمه آزمایش در منزل و مزاج شناسی و بانک دارو و این جور سرویس هاست که اضافه شده. اما میفرمایید که نرخ کلیک پایینی داشتند.
در مورد ارسال نوتیف و پیامک هم زیاد موافق نیستید در حالی که میتونه یه گزینه “بسیارخوب” برای پاسخگویی به “نیاز دوم” بعد از اتمام دریافت نیاز اول باشه. مثلا در مورد اسپو بعد از دریافت نوبت از یه اورولوژیست یا متخصص زنان بهش اطلاع داده میشه که اگه خواستی این گزینه رو هم میتونی “انتخاب” کنی. اینجا اجباری هم مطرح نیست و آزار دهنده هم نخواهد بود بلکه داریم یه ارزش دیگه بهش معرفی می کنیم.
این چیزی هست که من از جمله " اگر جاهای مرتبط تری با نیاز بیمار با وی گفتگو کنیم…" دریافت کردم.
باز پیشنهاد شما کارسازتر خواهد بود چون روی پلتفرم خودتون آگاه ترید.
ما در خدمتیم.

@ebrahimghane

1 پسندیده

اقای قانع ممنون میشم به پیشرفت بحث کمک کنید

سلام
عرض ارادت
آقای ساجدی
پیرو صحبت هایی که داشتیم ان شاا… میتونیم کار رو شروع کنیم؟
ما به عنوان یه استارتاپ در مقیاس کوچک برای دسترسی به کاربران واقعی که نیاز خودشون رو دارند از طریق شما پاسخ میگیرن به کمکتون نیاز داریم. مسیر مشتری که توی پذیرش 24 تعریف شده کاربرپسند است اما میتونه با پیشنهادهایی همدلانه بشه.
مثل “اگه پزشک برات آزمایش اسپرم نوشته، میتونی توی خونه انجامش بدی، نگران نباش، کنارتیم” یا " اگه آزمایشگاه رفتن برات سخته، توی خونه آزمایش اسپرم بده" یا “مطالب دیگر…” در فیلد نابارروی میتونه حس همدلی را هم به کاربر منتقل کنه و کاربر حس کنه که نوبت رو گرفته و تنها نیست و پیشنهاد حمایت گری داره بهش میشه.
این حس همدلی چیزی هست که کاربر هم بهش نیاز داره. حالا از طریق نشان دادن بنر، نوتیف و پیامک، یا نشان دادن در صفحه پزشکان.
حداقل توی فیلد ناباروری و جنسی این موضوع رو شدیدا باهاش مواجه هستیم.
امیدوارم بتونیم به یه جمع بندی برسیم

جناب واثقی اگر موافقید و فکر میکنید بنر ابتدایی اپلیکیشن مناسب بهره برداری مقطعی شما هست، یک بنر در سایز و ابعاد بنر های فعلی اپلیکیشن پذیرش24 ارسال کنید تا برای بازه زمانی کوتاهی منتشر شود و بعد بیشتر در مورد آن گفتگو کنیم.