بررسی نارضایتی پزشک قبل از انتشار کامنت

تیکت های متعددی از پزشکان ثبت میشوند مبنی بر عدم رضایت از کامنت ثبت شده.(هم کامنت منتشر شده در پروفایل پزشک و هم کامنت در دکتر اپ).
که به هردلیلی نیاز به بررسی کامنت هست و درصورتی که حق با پزشک باشد کامنت را حذف خواهیم کرد.از آنجایی که کامنت قبل از انتشار بدون سانسور در دکتر اپ برای پزشک نمایش داده میشود.میتوانیم گزینه ای به کامنت اضافه کنیم مثل گزارش تخلف که قبل از انتشار کامنت پزشک بتواند نارضایتی خود را نشان دهد. و گزارش تخلف ها را بررسی کنیم و در صورتی که حق با پزشک بود قبل از انتشار کامنت را حذف کنیم. فکر میکنم درصد قابل توجهی از حجم تیکت ها و نارضایتی پزشک برطرف شود.
با نوجه به اینکه کامنت ها را شخص تایید نمیکند ممکن است خطاهایی رخ دهد مثل نام بردن از پزشک دیگر در کامنت یک پزشک به طبع نباید منتشر شود.

1 پسندیده

فکر میکنم این تاپیک مشابه این

باشد

من موافقم و میخوام خودتون روی همین ایده کار کنید و این ایده را پس از مشورت با معماران اجرایی کنید

1 پسندیده

با عرض سلام خدمت شما خانوم دهقان عزیز من کاملا تایید میکنم این پیشنهاد شمارو در رابطه با کامنت ها و فکر میکنم خیلی کارساز و منطقی است‌. به امید بهبودی شرایط و برطرف شدن این قبیل مشکلات. :+1:t2::pray:

1 پسندیده